Після вибухів у Криму росія може «сховати» частину кораблів у Новоросійську - розвідка

Після вибухів у Криму росія може «сховати» частину кораблів у Новоросійську - розвідка

Укрінформ
Після низки вибухів у тимчасово окупованому Криму на територію росії передислокували частину авіації та персоналу чорноморського флоту.

Про це повідомляє інтернет-проєкт “Крим. Реалії”, передає Укрінформ.

«Були проведені заходи на Чорноморському флоті, той персонал, який не задіяний безпосередньо і має допоміжні функції, передислокували зі штабу ЧФ до Новоросійська. Ми не виключаємо, що окремі бойові кораблі, кораблі постачання будуть переміщені із Севастополя теж до Новоросійська. Щоб уникнути ударів. Що стосується переміщень, то угруповання у Криму – воно не змінилося на Кримському півострові, крім того, що відбулася передислокація авіації, розосередження її на аеродроми рф, було посилено протиповітряну оборону за рахунок перекидання додаткових сил і засобів ППО», – зазначив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Читайте також: росія тримає у Чорному морі три судна з 24 ракетами «Калібр»

За його словами, російські війська в Криму стали «ретельніше ставитися до таких понять, як терористична загроза, загроза з повітря, постійно відпрацьовують ці питання під час проведення навчань».

Як повідомлялося, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний визнав ракетні удари українських військових по російських військових об'єктах у тимчасово окупованому Криму в серпні 2022 року. Міноборони закликало кримчан повідомляти у чат-бот Єворог інформацію про дислокацію російських військ росії у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-