У Львові відбулася зустріч міністрів оборони України й Туреччини

У Львові відбулася зустріч міністрів оборони України й Туреччини

Укрінформ
Міністри оборони України та Туреччини під час зустрічі у Львові обговорили питання двосторонньої і регіональної оборони та безпеки.

Про це повідомляє міноборони Туреччини у Твіттері, передає Укрінформ.

“Міністр національної оборони Хулусі Акар, який супроводжує нашого президента Ердогана, зустрівся з міністром оборони України Олексієм Резніковим. Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо питань двосторонньої та регіональної оборони та безпеки”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові розпочалася зустріч Зеленського та Ердогана

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні відбувається одноденний робочий візит президента Туреччини в Україну. Ця зустріч є першою для лідерів держав віч-на-віч після початку широкомасштабної збройної агресії росії проти України 24 лютого.

До складу турецької делегації на чолі з президентом Реджепом Тайїпом Ердоганом входять п’ять міністрів, керівник розвідки, генеральний директор компанії Baykar Халюк Байрактар.

Читайте також: Теракт в Оленівці: Гутерреш повідомив Зеленського про підготовку місії ООН

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш вчора прибув до Львова для участі 18 серпня у тристоронній зустрічі з президентами України і Туреччини Володимиром Зеленським та Реджепом Тайїпом Ердоганом. Планується, що завтра він відвідає Одесу, післязавтра - Стамбул.

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-