Так званому «голові тимчасової адміністрації» Балаклії повідомили про підозру в колабораціонізмі

Так званому «голові тимчасової адміністрації» Балаклії повідомили про підозру в колабораціонізмі

Укрінформ
Так званому "голові тимчасової адміністрації" міста Балаклія, що на Харківщині, повідомили про підозру в колабораціонізмі.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

За даними слідства, після вторгнення рф в Україну підозрюваний пішов на співпрацю з представниками окупаційної адміністрації.

“Чоловік, перебуваючи в м. Балаклія Ізюмського району, добровільно погодився на зайняття посади так званого «голови тимчасової адміністрації м. Балаклія Харківської області»”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Екссудді із Криму оголосили підозру у колабораціонізмі

Зазначається, що псевдопосадовець виконує організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції у незаконному органі влади.

Як повідомляв Укрінформ, в ОГП поінформували, що правоохоронці повідомили про підозру у колабораційній діяльності так званому «голові адміністрації» одного з населених пунктів Скадовського району Херсонської області та псевдоректорці вищого навчального закладу.

Читайте також: Підозрюваний у колабораціонізмі черкаський депутат від ОПЗЖ вийшов під заставу

У МВС заявили, що у провадженні Нацполіції знаходилося з початку вторгнення рф на територію України і до середини серпня загалом 1 200 кримінальних проваджень про колабораціонізм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-