У школах Дніпра і Кривого Рогу навчання буде дистанційним - Лукашук

У школах Дніпра і Кривого Рогу навчання буде дистанційним - Лукашук

Укрінформ
У найбільших містах Дніпропетровщини - обласному центрі і Кривому Розі - навчання у школах з 1 вересня буде дистанційним.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони Дніпропетровської області Микола Лукашук.

"У Кривому Розі і Дніпрі, а це два великі міста, в яких проживає майже 2 млн людей, вже прийняте рішення про дистанційне навчання", - сказав Лукашук.

Він пояснив, що в нинішніх умовах, коли лунає від 5 до 10 повітряних тривог на день, дітям буде складно щоразу спускатися до підвалів. Попри це всі укриття в школах облаштовані усім необхідним, зокрема бездротовим доступом до інтернету і біотуалетами.

Читайте також: До очного навчання готові 41% закладів освіти – Шкарлет

За словами голови облради, до кінця тижня з форматом навчання визначаться в усіх громадах області. Наразі планується, що, наприклад, у Кам'янському навчання відбуватиметься офлайн.

Лукашук також поінформував, що до шкіл Дніпропетровщини записалися майже 11 тис. дітей внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді заявив, що в Україні з 1 вересня мають запустити змішану форму навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-