Масові «мінування»: анонімні повідомлення отримали ще на Закарпатті та Кіровоградщині

Масові «мінування»: анонімні повідомлення отримали ще на Закарпатті та Кіровоградщині

Укрінформ
У Запорізькій та Кіровоградській областях правоохоронці також перевіряють повідомлення про замінування об'єктів.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

За словами речниці Нацполіції Закарпаття Ганни Дан, правоохоронці отримали інформацію про замінування кількох об’єктів у Мукачеві і Ужгороді.

"Повідомлення надіслали на електронну пошту поліції. Достовірність перевіряють", - зазначається у публікації.

Речниця зазначила, що на місці працюють правоохоронці та піротехніки, людей евакуювали.

Отримання анонімного повідомлення про замінування низки об’єктів на Кіровоградщині Суспільному підтвердиларечниця поліції області Віталіна Бевзенко. Зокрема, йдеться про ринок «Колгоспний» у Кропивницькому.

Читайте також: У Черкасах та Львові перевіряють вокзали - шукають вибухівку

Окрім того, у Вінниці повідомили про замінування ще п'яти соціальних об'єктів, зокрема, лікарні та торгового центру. Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації поліції Вінницької області Заріна Маєвська.

«Повідомлення про замінування надійшло близько 14:00 на електронну адресу. На місця ймовірного знаходження вибухівки виїхали правоохоронці. Людей із цих будівель евакуювали», - зазначила вона.

За словами поліцейської, на місцях ймовірного замінування наразі працюють вибухотехніки. Після завершення перевірки діям «мінувальників» буде надано правову кваліфікацію.

Що ж стосується попередніх повідомлень про замінування вокзалів та центрального ринку, всі вони виявилися неправдивими. Після перевірки їхню діяльність відновили, обмеження руху прилеглими вулицями скасовані.

Як повідомляв Укрінформ, раніше повідомлення про замінування надійшли 18 серпня до правоохоронців Вінниці, Тернополя, Львова і Черкас. У Тернополі перевірку вже закінчили, небезпечних речовин не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-