Канаду закликають припинити видавати візи росіянам

Канаду закликають припинити видавати візи росіянам

Укрінформ
Президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій висловила думку, що Канаді слід припинити видавати громадянам рф візи та відмовляти їм у допуску на територію країни.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У своїй війні проти України росія чинить воєнні злочини та злочини проти людяності у масштабі, небаченому у Європі з часів Другої світової війни. росія - злочинна, терористична держава, яка має бути повністю ізольованою від міжнародної спільноти й уряд Канади повинен дотриматися прикладу європейських союзників”, - сказала Хичій кореспондентові.

Читайте також: «Залізна завіса»: як заборона віз вплине на майбутнє рф та її здатність воювати?

Вона також закликала уряд Канади визнати росію державою-спонсором тероризму. “росія - терористична держава, яка веде геноцидну війну проти України. росія погрожує світові ядерною катастрофою, обстрілюючи найбільшу АЕС у Європі поблизу Запоріжжя”, - наголосила вона.

На переконання Хичій, Канаді також слід оголосити персоною нон грата російського посла та усіх дипломатів рф.

Як повідомлялося, раніше президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій заявила, що Союзники України мусять негайно посилити її оборонну підтримку та визнати росію державою-спонсором тероризму, аби зменшити кількість безневинних жертв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-