У польському Кракові щоденно проходять акції підтримки України в її боротьби з агресором

У польському Кракові щоденно проходять акції підтримки України в її боротьби з агресором

Фото
Укрінформ
У польському Кракові щоденно волонтери проводять акції підтримки України в її боротьбі з російським агресором.

Про це написала учасниця цих акцій, військовий волонтер, громадська діячка з Маріуполя Галина Однорог, яка у Фейсбуці зареєстрована під псевдонімом Маша Українська, передає Укрінформ.

Вона опублікувала відповідні фотографії та написала: «Щоденно у Кракові два рази на день о 12.00 і в 19.30 з початку повномасштабної війни волонтери SUN for Ukraine Protests NATO close the sky Krakow проводять акції на центральній площі! Вони намагаються донести до всього світу, що в Україні йде війна, що обстрілюють міста і гинуть ні в чому не винні люди, що гинуть діти, що ґвалтують наших жінок, що катують наших полонених!».

Громадська діячка підкреслила, що так має бути в усьому світі, бо українців виїхало з Батьківщини декілька мільйонів.

«Тож виходьте у своїх містах, навіть поодинокі пікети влаштовуйте, це найменше, що ми можемо зробити заради нашої Перемоги!», - закликала жінка.

Вона констатувала, що на цих протестах щоденно буває багато унікальних людей, серед яких військові з Іспанії, які сьогодні воюють за Україну в «Карпатської Січі».

«Ми маємо щоденно доносити всьому світу, що в Україні йде війна! Працюємо всі разом заради нашої Перемоги!», - наголосила Однорог.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають цивільне населення.

Декілька мільйонів українців покинули свої домівки, рятуючись від війни. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам.

Фото: Галина Геннадіївна Однорог / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-