Загарбники обстріляли Криворіжжя реактивними системами залпового вогню

Загарбники обстріляли Криворіжжя реактивними системами залпового вогню

Укрінформ
російські військові обстріляли Криворіжжя реактивними системами залпового вогню: пошкоджені будинки та соціальна інфраструктура.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ОК "Південь".

"По південному Криворіжжю вдарив реактивними системами залпового вогню, пошкодивши приватні будинки, соціальну інфраструктуру. Втрат серед місцевого населення нема", - йдеться у звіті.

Читайте також: росіяни масовано обстріляли Харків у ніч проти 26 червня

У відповідь наша авіація завдала 5 ударів по скупченню рашистів і техніки, по командних і опорних пунктам ворожих підрозділів. Результати ударів дорозвідуються.

Зафіксовані втрати РФ за добу: 24 рашисти, 2 танки та 5 інших броньованих машин. Знищено 2 ворожих польових склади боєприпасів та вогневу точку.

Тим часом у Чорному морі шторм продовжує випробування рашистського флоту і плавскладу на міцність вестибулярного апарату. 2 ракетних кораблі продовжують чатувати в північно-західній частині Чорного моря.

Читайте також: Чотири місяці війни: росіяни завдали понад 70 ракетних ударів по Одещині

Також в ОК "Південь" нагадали, що сигнали попередження про повітряну тривогу лишаються обов’язковими для реагування. Використання узбережжя та прибережних вод для відпочинку – небезпечні. Перевірка отриманої інформації в умовах гібридної війни – є доцільною і потрібною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-