Загрози наступу з боку білорусі надто перебільшені - Арестович

Загрози наступу з боку білорусі надто перебільшені - Арестович

Укрінформ
Загрози наступу з боку Білорусі надто перебільшені: білоруські військові розуміють, що тут їм доведеться непереливки, а тому і нікуди не висуваються вже чотири місяці.

Таку думку під час ефіру ФЕЙГИН LIVE висловив позаштатний радник голови ОП Олексій Арестович, передає Укрінформ.

"Коли армія без бойового досвіду почне наступати лісовими стежками Рівненської області, то наші розлючені вояки рватимуть їх, доки не розірвуть повністю. На них обрушиться гнів усіх. Військових, ТРО, місцевих мисливців. Це в лютому у нас ще були страхи та сумніви. Зараз сентиментів ніхто не відчуватиме, стріляючи в окупантів", - заявив Арестович.

Читайте також: Скібіцький: білорусь тримає на кордоні з Україною до 6000 військових, головна загроза - ДРГ

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідки, росія спробує втягнути білорусь у війну з Україною за допомогою низки провокацій щодо інфраструктурних об'єктів та цивільного населення. Для цього в білоруське місто Мозир під виглядом цивільного населення прибули диверсійні групи.

Читайте також: На території білорусі перебувають російські спецпідрозділи та бійці ПВК – Генштаб

Тим часом білорусь продовжує надавати свої ресурси для допомоги російській федерації у повномасштабному вторгненні в Україну. Зокрема, у ніч на 25 червня по території України ворог завдав масований ракетно-бомбовий удар, частина ракет були випущені безпосередньо з території білорусі.

У ГУР заявили, що ракетні удари з території республіки білорусь – масштабна провокація росії для подальшого залучення рб у війну проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-