В Амстердамі на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine зібрали ₴2,3 мільйона

В Амстердамі на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine зібрали ₴2,3 мільйона

Фото
Укрінформ
У межах міжнародного благодійного телемарафону на підтримку України Embrace Ukraine #StrivingTogether через глобальну фандрайзингову платформу United24 було зібрано близько 2,3 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє в Телеграмі.

Міжнародний благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether відбувся 21 червня — напередодні засідання Європейської ради в Брюсселі, де вирішувалося питання надання Україні статусу країни-кандидата в Європейський Союз.

В Амстердамі на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine зібрали ₴2,3 мільйона / Фото: t.me/mkipu

За даними МКІП, того дня на Музейній площі в історичному центрі Амстердама зібралися понад 15 тисяч людей. "Подія вже втретє обʼєднала людей з усіх континентів навколо підтримки України", — наголосили в міністерстві.

У межах марафону багато артистів, політиків і лідерів думок звернулися до міжнародної аудиторії, висловивши свою солідарність та готовність підтримувати рішення про надання Україні кандидатства в ЄС.

Упродовж ефіру та в межах акції "Підтримай Україну" від ранкового шоу "Сніданок з 1+1" збиралися кошти на допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Читайте також: У Любляні відбулися благодійний концерт та аукціон на підтримку України

"Загалом через глобальну фандрайзингову платформу United24 цього разу вдалося зібрати близько 2 300 000 грн", — повідомили у МКІП.

За інформацією відомства, благодійник, який відправив найбільшу суму однією транзакцією, отримав особливу подяку — Прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомлялося, завдяки телемарафону Save Ukraine — Stop War, що відбувся в Берліні 29 травня, було зібрано понад 6 млн грн.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-