Назвали демократичні країни, у яких ставлення до рф найгірше

Назвали демократичні країни, у яких ставлення до рф найгірше

Дослідження
Укрінформ
За даними нового дослідження, ставлення до росії у демократичних країнах можна охарактеризувати як дуже погане.

Про це свідчать результати дослідження Pew Research Center у 18 країнах.

Дуже погано до рф ставляться насамперед в Польщі (97% респондентів), Австралії та Швеції (по 94%).

Також про негативне ставлення заявляють у США (92%), Нідерландах (91%), Японії (91%), Канаді (88%), Іспанії (87%), Великій Британії (86%), Південній Кореї (84%), Італії (83%), Бельгії (83%), Франції (81%), Німеччині (81%), Ізраїлі (78%), Греції (72%), Сінгапурі (70%) і Малайзії (50%).

Читайте також: Російське «дно» за увесь час спостережень: дайджест пропаганди РФ за 23 червня

Відповідно до тенденцій щодо прихильності до росії, більшість майже в кожній із опитаних країн висловлюють мало довіри до російського президента путіна.

У 18 країнах в середньому 90% кажуть, що не вірять в путіна та його вибори у світових справах, а майже вісім з десяти (78%) взагалі не висловлюють довіри путіну.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Загарбники обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-