У Львові зіркова американська шеф-кухарка Рейчел Рей провела майстер-клас для дітей

У Львові зіркова американська шеф-кухарка Рейчел Рей провела майстер-клас для дітей

Фото
Укрінформ
У львівському Молодіжному навчальному центрі ім. святого Івана Боско зіркова американська кулінарка, авторка популярних кулінарних книжок Рейчел Рей разом з друзями провела майстер-клас.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що Рей провела майстер-клас із дітьми, які навчаються на кухаря, та старшими дітьми внутрішньо переміщених осіб з Лисичанська, які наразі проживають у центрі. Разом приготували спагеті з томатами та м'ясними болами, а також салат із свіжих овочів. А її колега, італійка Джанкарла Бодоні, показала майбутнім кулінарам, як приготувати лимонний пиріг.

Прибула Рей на запрошення та у супроводі Андрія Футея, президента Українського конгресового комітету Америки.

Для вихованців-кулінарів Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско Рейчел Рей привезла в подарунок обладнання для 12 кулінарних робочих поверхонь, зокрема індукційні плити, посуд та різноманітне кухонне приладдя. А дітям гості подарували іграшки.

«Для міста Львова надзвичайно важливо підтримувати навчальні проєкти і залучати міжнародні практики задля майбутнього дітей. Сьогодні є потреба в залученні до різноманітних активностей внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Львові рятуючись від війни.

Читайте також: Португальське місто Кашкайш виділить500 тисяч на реконструкцію дитсадка в Ірпені

Для них потрібно забезпечити доступ до здобуття професії та розвитку їх навичок, щоб згодом вони мали можливість піти працювати. Колективне приготування їжі з професійним шеф-кухарем - корисний і захоплюючий захід не лише для дітей, а й для дорослих», - зазначила начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міської ради Тетяна Хабібрахманова.

В міськраді додають, що це не перший візит шеф-кухарки до Львова. Рей перебувала в місті у травні цього року. Зустрілась із міським головою, відвідала ЛКШМД, Львівську міську дитячу клінічну лікарню, ЛКП «Лев» та Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско. Тоді Рей привезла із собою велику кількість іграшок для дітей і ласощі для собак та котів з притулку.

Рейчел Доменіка Рей - американська знаменита кулінарка, телеведуча, бізнес-леді та письменниця. Протягом своєї кар'єри вона працювала майже в усіх профілях, пов'язаних з харчовою промисловістю, та побудувала цілу харчову імперію. Її телевізійні шоу виграли три нагороди "Еммі в денний час".

У 2007 році вона створила некомерційну організацію «Yum-o !». Ця організація дає можливість дітям та їх сім'ям розвивати здорові стосунки з їжею та приготуванням їжі. Організація працює в трьох сферах - навчає дітей та їхніх сімей щодо приготування їжі, годує голодних американських дітей та фінансує освіту та стипендії з приготування їжі.

Вона також розгорнула лінійку кормів для собак "Nutrish". Гроші, зібрані за рахунок цього, віддаються на благодійну допомогу для порятунку тварин.

Фото: Пресслужба Львівської міської ради і  KF

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-