Буданов: До кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля, ми повернемо кордони 1991 року

Буданов: До кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля, ми повернемо кордони 1991 року

Укрінформ
Починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент.

Як передає Укрінформ, про це начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов заявив в ефірі одного з найбільших мовників Великої Британії “ITV news”, повідомляється на офіційній сторінці ГУР у Фейсбуці.

“Україна повернеться до кордонів 1991 року і ми не розглядаємо жодних інших сценаріїв. До кінця року активні бойові дії знизиться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому,” – заявив Буданов.

Читайте також: Жодної загрози вторгнення з боку білорусі зараз немає - розвідка

Він підтвердив, що частина успіху української армії у російсько-українській війні зараз залежить від міжнародної підтримки та відзначив нещодавню пропозицію Великої Британії про навчання 10 000 українських військовослужбовців.

“Підтримка Великої Британії є дуже значною. Це чудовий приклад співпраці та допомоги”, – зазначив керівник розвідки.

За його словами, путін не досягне успіху. "Це трагедія, до якої він привів росію та Україну, і це закінчиться катастрофою для росії. Нічого іншого,” – підсумував Буданов.

Читайте також: Військова операція на Зміїному триватиме до повного звільнення острова - Буданов

Як повідомляв Укрінформ, попри заяви кремлівських пропагандистів та їхні викривлені розповіді про бойові дії в Україні, росія вже програла цю війну як у політичному, так і військовому плані, та щодня зазнає все більших втрат як живої сили, так озброєння і техніки. Про це заявив під час пресконференції в Берліні державний секретар США Ентоні Блінкен під час пресконференції у Берліні.

Фото: ArmyInform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-