Оперативна ситуація на фронті

Оперативна ситуація на фронті

Укрінформ
24 червня, 14:30 - брифінг на тему: «Оперативна ситуація на фронті».

Організатори: Медіа Центр Україна — Укрінформ.

Спікер: Олександр Мотузяник - речник Міністерства оборони України.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube. Прохання до журналістів прибувати за півгодини до заходу.

 Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Інформація щодо Сєвєродонецька є закритою — речник МОУ

У Міністерстві оборони не коментують інформацію щодо можливого відходу українських військових із Сєвєродонецька, вона є закритою.

Про це заявив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник на брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ.

“Інформація щодо того, чи перебувають частини ЗСУ у певному районі, включно із Сєвєродонецьком, є закритою, оскільки вона належить до того критерію, що це - дії сил і засобів оборони України. Ми про це не говоримо. Я дуже просив би всіх зосередитися на інформації, яку подає Генеральний штаб і Міноборони України”, - наголосив представник Міноборони.

Він також закликав журналістів і представників органів влади "дати можливість ЗСУ повідомляти про дії української армії у межах інформації, яка є відкритою".

“Це дуже важливо. Не потрібно шкодити веденню оборонної операції. Будь ласка, давайте будемо чекати офіційної інформації від ЗСУ, перевіряти, бути пильними та вірити у ЗСУ”, - сказав речник МОУ.

Як повідомлялося, 24 червня начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що захисники Сєвєродонецька отримали команду відійти від міста на нові, більш укріплені позиції.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-