У Києві затримали наркоторговця з «товаром» майже на 700 тисяч

У Києві затримали наркоторговця з «товаром» майже на 700 тисяч

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали молодого чоловіка з великою партією наркотичних і психотропних речовин.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Фейсбуку.

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру 21-річному уродженцю Ніжина Чернігівської області, який в умовах воєнного стану налагодив збут психотропних речовин та наркотичних засобів на території Києва та інших регіонів України в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудовим розслідуванням встановлено, що фігурант використовував Телеграм-канал для створення розгалуженої мережі збуту психотропних і наркотичних речовин оптовими та роздрібними партіями, у тому числі шляхом "закладок".

Зловмисника затримали у відділенні пошти після отримання посилки з "товаром". Правоохоронці вилучили у нього близько 1 кг амфетаміну, понад 1000 поліетиленових пакетів для фасування, ваги для зважування.

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили понад 200 поліетиленових зіп-пакетів з амфетаміном вагою по 25 г, 100 зіп-пакетів з розфасованою психотропною речовиною PVP, близько 80 зіп-пакетів з канабісом, пакети з понад 800 г PVP та 500 г канабісу, таблетки "МДМА" та "ЛСД", а також засоби для зважування та фасування.

Загалом вилучено близько 2,5 кг наркотичних засобів та психотропних речовин. Їх вартість становить від 500 до 700 тис. грн.

Чоловіку повідомили про підозру, вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Перевіряється його причетність до вчинення аналогічних злочинів, встановлюється канал постачання психотропних речовин та наркотичних засобів, а також особи, які можуть бути причетні до їх незаконного обігу та реалізації.

Читайте також: У Кропивницькому депутат від ОПЗЖ «під кайфом» вчинив бійку з правоохоронцями

Як повідомляв Укрінформ, у травні у Волинській області правоохоронці запобігли контрабанді наркотичних засобів на суму майже 400 тис. доларів. Громадянин Молдови планував перевезти 21 кг канабісу через пункт пропуску "Ягодин", щоб транзитом доправити до росії.

Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-