На Херсонщині волонтери продовжують доправляти допомогу громаді, де точаться бої

На Херсонщині волонтери продовжують доправляти допомогу громаді, де точаться бої

Фото
Укрінформ
У Херсонській області волонтери, серед яких і місцеві журналісти, продовжують доправляти допомогу у Станіславську громаду - на лінію фронту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила головний редактор телеканалу «Херсон плюс» Ірина Мєзєнцева.

«Було складно, та все вийшло. Машину до Станіслава завантажили і відвезли», - написала вона.

Як зазначив у Фейсбуці директор телеканалу Володимир Косюк, це була десята  машина з продуктами, що доїхала до Станіславської громади. А отже, за півтора місяця до сіл на лінії фронту доправили 15 тонн продуктів, дитячого харчування, засобів гігієни, ліків.

У коментарі кореспонденту агентства Ірина Мєзєнцева сказала, що доправляти допомогу допомагає Ігор Цуркан. Вона також розповіла, що з понеділка волонтери планують довозити допомогу і в село Новодмитрівка сусідньої Білозерської громади, де не працює жоден магазин.

Читайте також: На Херсонщині під час обстрілу Білозерки загинула вчителька

Як повідомляє Херсонська ОВА, у Станіславській сільській тергромаді на сільраді вивішено прапор рф. Близько 20 приватних будинків частково зруйновані (пошкоджені покрівлі, вибиті шибки). Хлібом, борошном та продуктами люди забезпечені частково. Інфраструктура ціла. Відсутнє електро-, водо- та газопостачання в населеному пункті Олександрівка (місцеві електромонтери здійснять ремонт самостійно по змозі).

Там ідуть активні бойові дії; частково зруйновані 300 приватних будинків (вибиті шибки та пошкоджено шифер на дахах); будівля школи дуже пошкоджена, вибиті шибки. Проведена евакуація місцевого населення (близько 150 осіб відмовилися та залишились в селі). Також повідомляється про руйнування 20 приватних будинків у селі Широка Балка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-