росіяни не можуть відновити аеродром у Тирасполі – пропили техніку та апаратуру

росіяни не можуть відновити аеродром у Тирасполі – пропили техніку та апаратуру

Відео
Укрінформ
Виконати завдання москви щодо відновлення військового аеродрому і техніки в Тирасполі влада невизнаного Придністров’я неспроможна через пануючі корупцію і недбальство.

Про це заявив у недільному відеозверненні очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

«У невизнаному Придністров'ї російський контингент отримав завдання відновити військовий аеродром та техніку в Тирасполі. Але здається за багато років перебування в Придністров’ї усе, що зробили тут російські війська - пропили усі залишки воєнної техніки та апаратури. Виявилось, що відновлювати нічого і нічим. Хоча, згідно з документами, всі запасні частини були в наявності», - зазначив Марченко.

Чергові потуги росіян загострити обстановку в регіоні виявились марними через звичні корупцію і недбальство місцевого начальства, сказав керівник ОВА.

Читайте також: У Сухопутних військах пояснили, для чого рф поширює фейки про мінування у Придністров’ї

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на радника Президента України Михайла Подоляка, Придністровський регіон є дестабілізуючим чинником як для Республіки Молдова, так і для України.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-