«Я повернуся»: Зеленська опублікувала ролик з українцями у Польщі

«Я повернуся»: Зеленська опублікувала ролик з українцями у Польщі

Відео
Укрінформ
Україні пощастило із сусідством з Польщею, яка нині стала найближчим другом не лише географічно. 

Однак українці мріють повернутися додому й запросити поляків у гості, зазначила дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Перша леді опублікувала короткий відеоролик про українських громадян, які втекли від війни до Польщі.

«Я повернуся». Ці слова повторює собі кожен українець, який був вимушений поїхати з дому. Повернуся до своєї школи. До свого горнятка на кухні. До своїх каштанів. До рідних. Нам не пощастило із сусідом, який доводить «братерство» ракетами й терором. Та надзвичайно пощастило з іншим сусідом – Польщею, яка стала Україні найближчим другом не лише географічно», - підкреслила Олена Зеленська.

Вона нагадала, що Польща прихистила майже три мільйони українців, дала їм не тільки тимчасові оселі, а й постійне піклування, безкоштовну медицину та освіту.

Читайте також: Олена Зеленська започатковує Національну програму психологічного здоров’я українців

«Ми повернемося, бо кращого за дім немає нічого. І обов’язково запросимо поляків у гості, щоб віддячити їм за більше ніж гостинність – за справжню відсутність кордонів. Дякуємо вам, друзі!», - наголосила дружина Президента.

Як повідомлялося, після повномасштабного вторгнення російських загарбників понад 10 мільйонів українців були змушені покинути свої домівки, із них майже п'ять мільйонів виїхали за кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-