Заборона Маккейну на в’їзд до росії свідчить, що його там бояться і після смерті – Клімкін

Заборона Маккейну на в’їзд до росії свідчить, що його там бояться і після смерті – Клімкін

Укрінформ
Включення до списку громадян США, яким заборонено в’їзд до росії, померлого сенатора Джона Маккейна, свідчить про те, що у рф бояться його навіть після смерті.

Таку думку висловив у Фейсбуці ексміністр закордонних справ Павло Клімкін, передає Укрінформ.

Він нагадав, що у москві склали список з 963 американців, яким не можна в росію, і висловив сумнів, що хоч хтось із них мав бажання колись туди їхати.

«Включення до списку колишнього сенатора Маккейна, що помер у 2018 році, - це "по Фрейду". Не просто ляп, це російська шизофренія. Маккейн назвав путінський режим бензоколонкою, якою керує мафія. Він мріяв, щоб ця бензоколонка закрилася, а світ вважав путінський режим злочинною мафією. Його мрія почала збуватися, і за це у москві ненавидять і бояться навіть мертвого Маккейна», - зазначив Клімкін.

Він спрогнозував, що колись у росії чи у тому, що буде на її місці, будуть вулиці Маккейна і не буде вулиць путіна.

«У рамках "дефашизації" це теж буде вирок злочинам цього режиму», - вважає дипломат.

Читайте також: росія заборонила в’їзд дружині Трюдо та чоловіку Фріланд

Як повідомлялося,МЗС рф 21 травня представило список з 963 громадян, який включає зокрема президента США Джо Байдена, держсекретаря Ентоні Блінкена, директора ФБР Крістофера Рея та інших американських посадових осіб.

У російський санкційний "чорний список" включені щонайменше 5 громадян США, які вже померли, але для яких продовжує діяти заборона на в’їзд до росії "на постійній основі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-