Голова Сумської ОВА розповів, як відновлюють область після окупації

Голова Сумської ОВА розповів, як відновлюють область після окупації

Фото
Укрінформ
Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький розповів, як відновлюють Сумщину після окупації: дорожні служби проводять ямкові ремонти на дорогах, розбитих військовою технікою, волонтери розбирають завали в розбомбленій Охтирці.

Про це він повідомив у своєму Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В усіх районах області продовжується ямковий ремонт. Сьогодні ремонтували дорожнє покриття на ділянках доріг Н-12 «Суми-Полтава», Р-61 «Батурин-Конотоп», Р-44-45 «Глухів-Суми-Богодухів», - повідомив Живицький.

Також голова ОВА відзначив, що на Сумщині розпочали відновлення дороги Шевченкове – Великий Самбір – Дептівка. Ділянка потребує ремонту по Конотопському району після пошкодження ворожою технікою росії.

Зі слів Живицького, волонтери та спеціальні служби продовжують розбирання завалів на ТЕЦ в Охитрці. Її розбомбили вакуумними бомбами у березні на початку широкомасштабного вторгнення.

Читайте також: Вертоліт рф завдав ракетного удару по території між Харківщиною і Сумщиною

У місті Тростянці тривають роботи з прибирання та благоустрою вулиць та доріг у місті.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на роботах задіяні волонтери із організації "Добробат", яка діє на Сумщині. Працюють на добровольчих засадах і чоловіки, і жінки. Для того, аби взяти участь у відбудові регіону, люди попередньо реєструються та вказують свої професії.

Як повідомлялося, Сумщина - один із регіонів, який найбільше постраждав від повномасштабного вторгнення росії, область місяць була під окупацією ворога, ЗСУ звільнили Сумщину 26 березня.

Фото: Дмитро Живицький, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-