Фестиваль «БарРокКо» на Вінниччині: які гурти приїдуть

Фестиваль «БарРокКо» на Вінниччині: які гурти приїдуть

Укрінформ
У місті Бар Вінницької області 4 вересня відбудеться Фестиваль стильної музики «БарРокКо», символом якого стане Михайло Грушевський.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила співорганізаторка фестивалю Інна Ткачук.

«Це вже буде п'ятий фестиваль, і «БарРокКо» у нашому невеличкому місті знову збере українських виконавців, які грають якісну вітчизняну рок-музику. Цьогоріч головним символом фестивалю є одна з найпомітніших українських постатей ХХ століття Михайло Грушевський. Він автор монографії про Барське староство, яка є одним із найкращих його історичних досліджень. На вшанування 155-річчя його й обрано символом фесту, а портрет його буде на всій символіці «БарРокКо», - повідомила Ткачук.

Читайте також: Koktebel Jazz Festival Arabatka оголосив детальний лайн-ап

За її словами, фестиваль відбудеться 4 вересня на міському стадіоні. Перед глядачами виступлять п'ять вітчизняних гуртів. Відбір учасників здійснювали таким чином, щоб їхній рок прямо чи опосередковано апелював до бароко, як епохи в історії мистецтва, пропонуючи цікаві поєднання сучасного та класичного арту. Відтак, гості фесту зможуть побачити концерти кам'янецького гурту TOLOKA, київських гуртів OMANA, The Unsleeping та WENTSEAT, а також хмельницького колективу STANZA.

Цьогорічна програма БарРокКо не обмежиться музикою, а й буде презентувати різні прояви візуального мистецтва. Для цього організатори обіцяють використати серед локацій фестивалю місцеві пам’ятки архітектури – залишки Барського замку XVІ століття та неоготичний костел святої Анни.

Читайте також: Зірка серіалу «Декстер» приїде до Києва з концертом

Туристи та гості з інших міст зможуть приїхати на фестиваль завдяки чартерній програмі з Вінниці, заночувати у місцевих готелях або в наметовому містечку та похарчуватись на численних фуд-зонах. Дозвілля у перервах фестивальної програми буде максимально насичене знайомством з історією міста та екологічними активностями.

Організовує фестиваль стильної музики «БарРокКо» громадська організація «Актив.Бар».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-