На Хортиці проходить музичний фестиваль ZOUND

На Хортиці проходить музичний фестиваль ZOUND

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на острові Хортиця на «Козацькому колі» розпочався музичний фестиваль «ZOUND FESTIVAL», який триватиме 42 години.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Музичний захід вперше у Запоріжжі провели два роки тому. Потім через карантинні обмеження фестиваль поставили на тимчасову «паузу» і от у 2021 році організатори трохи змінили формат і зробити фестиваль мультижанровим та дводенним.

«Після довгого затишшя ZOUND повертається в оновленому форматі, розширивши свої межі і масштаб. Дві сцени, 42 години живої музики від улюблених українських та закордонних виконавців, парк атракціонів, розваги, смачна їжа, бари, лаунж зони», - коментують організатори.

На Хортиці проходить масштабний музичний фестиваль ZOUND / Фото: Ольга Звонарьова, Укрінформ

Цього року фестиваль проходить 27 і 28 серпня на острові Хортиця.

В перший музичний день виступили гурти «Порнофільми», Bahroma, Epolets, Noize MC, Ляпис 98, Ivan Dorn.

Читайте також: На Львівщині – другий день музичного фестивалю Zaxidfest-2021

Як розповіли кореспонденту Укрінформу в ГУНП в Запорізькій області, за попередніми даними в перший день на фестиваль прийшло близько 10 000 глядачів.

На офіційному сайті поліції зазначається, що з метою оперативного реагування на надзвичайні події під час проведення фестивалю на цілодобовому чергуванні в області перебуватиме більше 300 рятувальників та 94 одиниці спеціальної техніки ГУ ДСНС України у Запорізькій області. На острові Хортиця здійснюватимуть чергування та забезпечуватимуть безпеку 1 одиниця спеціальної техніки, 5 чоловік особового складу та оперативна група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-