Трилер «Між нами» показали на Одеському кінофесті, у прокат стрічка вийде 2022 року

Трилер «Між нами» показали на Одеському кінофесті, у прокат стрічка вийде 2022 року

Укрінформ
На кіноринку 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю відбулася презентація психологічного трилера «Між нами», створеного за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства.

«Це — перший крок, який команда фільму зробила до українського глядача після повного завершення роботи над ним. Ми раді представити наш фільм на кіноринку ОМКФ і презентувати його кінотеатрам та українським дистриб’юторам», - сказала продюсерка фільму «Між нами» Поліна Герман.

Читайте також: Четвертий день Одеського кінофесту: «Спокуса» Вергувена та антиутопія Гілліама

Вона додала, що наразі ведуться перемовини з дистриб’юторами, щоб наступного року картина дійшла до якомога більшої кількості поціновувачів гарного кіно.

«Після завершення фестивального прокату відбудеться українська прем’єра стрічки та вихід її в кінотеатральний прокат у листопаді 2022 року», - повідомила продюсера.

«Між нами» - ігровий повнометражний дебют режисерки та сценаристки Соломії Томащук. Слоган стрічки – «Тільки нікому не кажи!», який відповідає похмурій і таємничій атмосфері фільму.

У фільмі йдеться про складний вибір між близькою людиною та моральними принципами, коли іншого варіанту розвитку подій не існує. Дві головні героїні — подруги Саша та Аня — змушені його зробити: Саша стосовно власного чоловіка, Аня стосовно сина. Драматизм ситуації загострюється, коли вони виявляються залучені в історію злочину.

Читайте також: «Лабораторія українського доку» продовжила прийом заявок до 22 серпня

Головні ролі виконали Анастасія Пустовіт, Ірма Вітовська, Дмитро Сова, Євген Єфремов, Михайло Дзюба, Сергій Детюк, Євген Ламах. В одній зі сцен у повному складі знялись музиканти гурту «Вагоновожатые».

Співавтор сценарію та оператор - Юрій Дунай. Композитор - Антон Байбаков. Картину створено компанією UP UA STUDIO. Кінопроєкт фільму став одним з переможців 11-го конкурсного відбору Держкіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-