Брати Коени можуть перестати знімати спільні фільми

Брати Коени можуть перестати знімати спільні фільми

Укрінформ
Композитор майже усіх фільмів Ітана та Джоела Коенів, а також їх близький друг Картер Беруелл заявив, що режисерський дует, можливо, більше не буде знімати спільні фільми.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Vanity Fair.

Беруелл зазначив, що Ітан Коен може більше не повернутися в режисерське крісло, а його брат Джоел продовжить працювати один.

«Ітан просто більше не хотів знімати кіно», - сказав композитор, маючи на увазі фільм «Макбет», над яким минулого лютого почав самостійну роботу Джоел Коен.

Беруелл сказав, що у дуету Коенів ще залишилося багато сценаріїв, які вони написали разом, але не екранізували.

Читайте також: Apple хоче орендувати великі площі в Голлівуді для зйомок серіалів

«Сподіваюся, можливо, вони коли-небудь до них повернуться. Я читав деякі з них, і вони чудові. Але ми всі підійшли до того віку, коли, не знаю ... Ми всі могли б піти на пенсію… Це надзвичайно непередбачуваний бізнес», - зазначив він.

Читайте також: Netflix прибрав усі фільми з Джонні Деппом - ЗМІ

Після останнього спільного фільму дуету «Балада Бастера Скраггса» для Netflix 2018 року Ітан Коен висловив бажання відійти від режисури, щоб зосередитися на написанні театральних п'єс.

Читайте також: Netflix введе обов'язкову COVID-вакцинацію для учасників зйомок у США

Як відомо, брати працюють разом з 1984 року. Вони отримали чотири «Оскари» - один за сценарій «Фарго» (1997) і ще три (кращий фільм, режисура і сценарій) за картину «Людям похилого віку тут не місце» (2008). Всього номінації на «Оскар» отримали сім їх картин.

Фото: Bertrand Langlois/AFP/Getty

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-