У Києві пройде фестиваль контркультурної музики «Конфіскат»

У Києві пройде фестиваль контркультурної музики «Конфіскат»

Афіша
Укрінформ
У Києві відбудеться фестиваль контркультурної музики «Конфіскат», де зіграють незалежні гурти та артисти, які за 2020-2021 роки випустили знакові для української сцени альбоми.

Про це Укрінформу повідомили організатори фестивалю – культурна агенція Kontrabass promo, яка займається популяризацією сучасного незалежного музичного мистецтва в Україні.

«Жоден фестиваль до КОНФІСКАТу не ризикував запрошувати лише незалежних артистів, які поки не збирають стадіони та великі концертні зали. Команда агенції з нагоди свого триріччя вирішила показати, що гурти контркультурної сцени качають не гірше будь-яких популярних артистів. Їхні візуальні постановки, світлові шоу, рішення по драматургії та концептуальність вражають», - зазначили організатори.

«Конфіскат» пройде 7 серпня з 16:00 до 23:00 на Трухановому острові у Києві. Дві сцени працюватимуть послідовно та без зупинок.

Читайте також: На Львівщині відбудеться музичний гастрофестиваль «Slavsko funk»

У Києві пройде фестиваль контркультурної музики «Конфіскат»

Частина артистів вже давно працює з агенцією та створили чимало спільних проєктів, частина - зовсім нові та заявили про себе лише останнього року. Спільною рисою всіх учасників є потужний музичний реліз останнього року і те, що їхня музика максимально зображує карантинний період для культурної індустрії в Україні: Курган, Стас Корольов, Ragapop, Паліндром, Аппекс, Shadazz, Джозерс та інші.

«Конфіскат» - некомерційний фестиваль та організовується без фінансової підтримки брендів та інших спонсорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-