Оголосили конкурс малюнків відзнаки Президента «Національна легенда України»

Оголосили конкурс малюнків відзнаки Президента «Національна легенда України»

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики оголошує всеукраїнський конкурс на кращий малюнок відзнаки Президента України «Національна легенда України».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП.

«Прийом матеріалів на конкурс (малюнки відзнаки) подаються в електронній формі у період з 29 липня по 4 серпня 2021 р. включно на адресу електронної пошти: info@mkip.gov.ua», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, конкурс оголошено на виконання указу Президента від 14 липня 2021 року № 294/2021 «Про встановлення відзнаки Президента України «Національна легенда України» та постанови Кабінету Міністрів від 28 липня 2021 року № 768 «Про проведення всеукраїнського конкурсу на кращий малюнок відзнаки Президента України «Національна легенда України».

Читайте також: МКІП закликає долучатися до національного артпроєкту Молодь inUA

Повідомляється, що особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, має подати такі документи (матеріали): сканована копія заяви, в якій зазначаються відомості про автора (авторів) малюнка відзнаки, а також інформація про те, що наданий на конкурс малюнок відзнаки не порушує права інтелектуальної власності третіх осіб (у форматі PDF, розширення .doc, .rtf); графічне кольорове зображення відзнаки в натуральну величину і в збільшеному розмірі (до 150 міліметрів заввишки) у форматі А4, у верхньому правому куті аркуша позначається девіз у вигляді шестизначного числа (у форматі .pdf); файли з растровим (у форматі .jpeg, роздільна здатність не нижче 400 .dpi) та векторним (у форматах .eps, .ai або .cdr) зображенням відзнаки; пояснювальна записка (обсягом до однієї сторінки) з описом і поясненням змісту кольорів, зображень та написів на відзнаці (у форматі MS Word, розширення .doc, .rtf); текстовий файл з такою інформацією, як прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), місце проживання автора (авторів), контактний номер телефону (у форматі MS Word, розширення .doc, .rtf); сканована копія заяви щодо згоди на обробку персональних даних відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”; копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Також зауважується, що матеріали, подані з порушенням вищезазначених вимог, Комісією не розглядатимуться.

За додатковою інформацією просять звертатися до головного спеціаліста експертної групи з питань розвитку мистецтв Директорату мистецтв та мистецької освіти Дяченко Ірини Андріївни, тел. (044) 234-15-61.

Читайте також: Комітет рекомендує Раді ухвалити законопроєкт Зеленського про Герб

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський установив нову відзнаку «Національна легенда України» для відзначення за визначні особисті заслуги у становленні незалежної України й зміцненні державності.

Згідно з указом малюнок цієї відзнаки буде затверджено за результатами всеукраїнського конкурсу, який має підготувати й провести Кабінет Міністрів.

Президент доручив уряду до 9 серпня поточного року подати на затвердження проєкт Положення про відзнаку «Національна легенда України» та проєкти малюнка.

Виготовленням відзнаки та атрибутів до неї займатиметься Державне управління справами за участю Національного банку України.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-