У Києві відкрили фотовиставку до Дня батька

У Києві відкрили фотовиставку до Дня батька

Фото
Укрінформ
У будівлі Київської міської державної адміністрації відкрито фотовиставку «Коли ми разом», яка присвячена Дню батька та спрямована на підвищення іміджу відповідального татівства.

Як передає Укрінформ, про це заявила заступниця голови КМДА Марина Хонда, повідомляє пресслужба КМДА.

"За кілька днів в Україні відзначатимуть День батька, до святкування якого в Києві вже 6 років активно залучаються столичні родини. Це дуже важливий день, адже одне з досліджень про відповідальне батьківство показує, що понад 70% літніх чоловіків найбільше шкодують про те, що замало уваги приділяли своїм дітям", - зазначила Хонда.

У Києві відкрили фотовиставку до Дня батька / Фото: КМДА

Вона наголосила, що стереотипи про татівство потрібно змінювати і саме задля цього спільно з Фондом народонаселення створили унікальний фотопроєкт "Коли ми разом".

"Це 8 історій та 16 фотографій відповідальних татів та дідуся, які, незважаючи на свою зайнятість, все одно знаходять можливість провести час зі своїми дітьми та піклуються про них на рівних з мамою. Приємно, що до цього проєкту долучилися мої колеги, які не просто відчувають свою відповідальність за виховання дитини, а також розуміють важливість участі батька в розвитку та формуванні особистості дитини. Їхній приклад ‒ краща мотивація для подолання стереотипів", – зазначила Хонда.

Читайте також: Олена Зеленська відкрила «TATO-Hub» у Полтаві

На фото зображено розпорядок дня, який може бути наповнений неймовірно зворушливими моментами ‒ гра в футбол, цікаве дозвілля, спільні хобі. Саме ці моменти допомагають чоловікам підтримувати здорові стосунки в парі та мати емоційно теплий зв’язок із дітьми протягом усього життя.

Організаторами виставки виступили: Київська міська державна адміністрація, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

Читайте також: Гендерна дискримінація проявляється в усіх ключових сферах — Левченко

Проєкт реалізовано у рамках Програми "ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою "ООН Жінки" та UNFPA

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-