SWEET.TV опублікував рейтинг українського кіно за популярністю серед глядачів

SWEET.TV опублікував рейтинг українського кіно за популярністю серед глядачів

PR
Укрінформ
Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV оприлюднив рейтинг найпопулярніших українських фільмів та серіалів.

Онлайн-кінотеатр розповів, які українські фільми та серіали найчастіше дивляться абоненти сервісу. Велика кількість стрічок представлена на сервісі ексклюзивно: це означає, що подивитися їх в інтернеті легально можна тільки на SWEET.TV.

Загальна кількість переглядів фільмів і серіалів українського виробництва цієї весни майже підійшла до позначки 700 тисяч.

«Розвиток українського кіно — важлива складова нашої культури. Адже саме фільми, що виробляються в країні, стають відображенням ідеї всього народу. Ми у SWEET.TV робимо все від нас залежне, щоб підтримати український кінематограф і допомогти йому стати ще кращим», — зазначає директор онлайн-кінотеатру Олександр Резунов.

До ТОПу найпопулярніших фільмів увійшли: «Нереальный КОПець», «Сотка», «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ», «Король Данило» та «Захар Беркут».

Найпопулярнішим жанром українського кіно стали комедії. До ТОП- 5 гумористичних фільмів, які найбільше переглядають, увійшли: «Нереальний КОПець», прем’єра відбулася у 2021 році, «Сотка», «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ», «Скажене весілля 2» та «Мої думки тихі».

Крім комедій глядачі SWEET.TV залюбки дивляться сімейні пригодницькі фільми та історичні драми. Окремим пунктом слід виділити фільми про війну на Донбасі та Крим. Серед тих, що  найбільше переглядають: «Черкаси», «Донбас», «Атлантида», «Кіборги», «Забуті».

Великої популярності почали набирати українські серіали. Лише за останні 3 місяці кількість переглядів перевищила  400 тисяч. Найпопулярніший з них — «Перші ластівки. Z@лежні». Також до п’ятірки потрапили «Бідна Саша», «Розтин Покаже», «З ким поведешся» та серіал про Чорнобильську катастрофу — «Метелики».  

На SWEET.TV нині зібрана одна з найбільших бібліотек українського кіно, яке можна дивитися без додаткових оплат. Багато з цих стрічок можна подивитися тільки в цьому онлайн-кінотеатрі. Крім фільмів на сервісі доступні 260+ каналів, зокрема в HD і 4К. Спробувати скористатись онлайн-кінотеатр можна безкоштовно впродовж 7 днів за посиланням.

Фото з відкритих джерел 

Інфографіка: SWEET.TV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-