Євробачення-2021: журналісти з Франції та Італії влаштували танці на підтримку учасників

Євробачення-2021: журналісти з Франції та Італії влаштували танці на підтримку учасників

Фото, відео
Укрінформ
У нідерландському Роттердамі в пресцентрі, що в будівлі Ahoy, журналісти з Франції, тримаючи великий прапор країни на підтримку французької співачки Барбари Праві, почали співати її пісню «Voilà».

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, представниця Франція виступала одразу після українського гурту Go_A під номером 20.

Читайте також: У Нідерландах на головній сцені Євробачення-2021 виступив український гурт Go_A

Також запалювали пресцентр італійські журналісти. Вони танцювали, тримали телефони наче мікрофони та підспівували гурту "Måneskin", який представляє Італію.

Як повідомляв Укрінформ, у нідерландському місті Роттердам у комплексі Ahoy стартував Гранд-фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2021".

Всього у фіналі можна побачити виступи 26 країн. Одночасно у залі можуть перебувати 3 500 осіб, які мають негативний тест на коронавірус.

У другому півфіналі 20 травня взяли участь представники 17 країн. За підсумками голосування у фінал вийшли десять виконавців, які представляють Ісландію, Албанію, Грецію, Швейцарію, Фінляндію, Молдову, Сербію, Болгарію, Сан-Марино і Португалію.

Читайте також: Сценічні образи Євробачення-2021: Шуби проти коротких спідниць

Окрім того, до фіналу шоу автоматично проходять п'ять країн - засновниць конкурсу: Велика Британія, Франція, Німеччина, Іспанія та Італія, а також держава, яка приймає конкурс, тобто Нідерланди.

18 травня у Роттердамі відбувся перший півфінал Євробачення-2021, у якому виступили 16 учасників, серед них український гурт Go_A. Тоді, окрім України, до фіналу пройшли Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція, Бельгія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-