Одеська Гуморина перейшла в онлайн через коронавірус

Одеська Гуморина перейшла в онлайн через коронавірус

Відео
Укрінформ
Традиційна одеська Гуморина другий рік поспіль проходить онлайн через карантинні обмеження, спричинені коронавірусом.

Про це із посиланням на пресслужбу Одеської міськради повідомляє Укрінформ.

"Коронавірус вніс свої зміни, але не завадив відзначати одеську Гуморину. Уже другий рік поспіль вона проходить онлайн. Департамент культури та туризму Одеської міської ради 1 квітня 2021 року, починаючи з 9:00, на своїй сторінці у Фейсбуці буде публікувати різні відео- і фотосюжети, присвячені історії Гуморини", - зазначили в міськраді.

Там же можна буде послухати виступи одеситів, які живуть в інших країнах, згадати історію Гуморини, подивитися слайдшоу карикатур, послухати молодих одеських виконавців та багато іншого.

Як повідомляв Укрінформ, з 23 березня Одеса перебуває в червоній зоні епіднебезпеки. Тому тут скасовано концерти, карнавальну ходу та інші традиційні заходи Гуморини.

Читайте також: Світ відзначає День сміху

В Україні за минулу добу зареєстровано 17 569 випадків зараження коронавірусом. Найбільша кількість підтверджених випадків - у м. Київ (1150), Одеській (1305), Хмельницькій (1142), Львівській (1141) та Житомирській (1037) областях.

За весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіло 1 691 737 осіб, з них одужали 1 323 083 особи, померло 33 246 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-