На Суспільному стартував влог про Євробачення

На Суспільному стартував влог про Євробачення

Укрінформ
На онлайн платформах Суспільного стартував влог "HALLO, Євробачення!".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.Культура.

“На діджитал-платформах Суспільного стартував влог "HALLO, Євробачення!" про Пісенний конкурс Євробачення-2021. Глядачі побачать залаштунки підготовки України до конкурсу”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначають творці влогу, мета створення — показати глядачам всі подробиці підготовки гурту Go_A до пісенного конкурсу та інші новини про Євробачення-2021.

“Насправді конкурс не триває лише три дні, це змістовна підготовка, що відбувається цілий рік. Тож наша команда вирішила показати шлях, який проходить гурт Go_A, щоб представити свою країну на міжнародній сцені пісенного конкурсу”, - додають представники суспільного мовника.

Так, у першому випуску глядачі побачили, як знімався офіційний кліп пісні "SHUM" гурту Go_A, яку вони представлять на Євробаченні. Зокрема, режисер відеоролика Максим Тужилін розповів про авторський задум.

Другий випуск зніматимуть удома в солістки гурту Катерини Павленко. В ефірі вона приготує сочевичний суп і розповість, ким мріяла стати, як знайшла себе у музиці й що для неї творчість.

Окрім цього, зазначається, що попереду на глядачів чекає розповідь про кожного учасника гурту окремо.

Читайте також: На Євробачення не допустили пісню від Білорусі

“Нам є що показати, бо кожен з гурту Go_A має унікальну історію, про яку варто знати", — розповідає ведуча влогу "HALLO, Євробачення!" Анна Тульєва.

Випуски влогу "HALLO, Євробачення!" будуть виходити щосереди на діджитал-платформах Суспільного: ютуб телеканалу UA: ПЕРШИЙінстаграм і фейсбук-сторінці Євробачення.

Як повідомляв Укрінформ, гурт Go_A став переможцем на Національному відборі-2020. Через скасування пісенного конкурсу в 2020 році, гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні-2021.

У лютому 2021 року стало відомо, що Go_A представлятиме Україну на конкурсі з новою піснею "SHUM".

Євробачення-2021 відбудеться у Роттердамі 18, 20 і 22 травня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-