«Музичні імпрези України» запрошують на концерт композиторів і виконавців

«Музичні імпрези України» запрошують на концерт композиторів і виконавців

Укрінформ
Міжнародний фестиваль академічної музики «Музичні Імпрези України» - 2021 запрошує до участі в концерті «Симфонічна майстерня» композиторів та виконавців-солістів.

Як передає Укрінформ, повідомлення про це оприлюднене на сайті Міністерства культури та інформаційної політики.

«Концерт відбуватиметься в Черкаській обласній філармонії в травні 2021 року в межах VI міжнародного фестивалю «Музичні Імпрези України», - ідеться в оголошенні.

Як зазначається, до участі в концерті за конкурсним відбором запрошуються: українські композитори будь-якої країни з вищою профільною освітою; студенти музичних ВНЗ; виконавці будь-якої країни з вищою профільною освітою: солісти, ансамблі. Композитор може бути водночас виконавцем, зокрема й власного твору.

Читайте також: Львівська філармонія запрошує на концерти до дня народження Моцарта

В межах проєкту відбудеться відкритий майстер-клас з оркестром (композитор, диригент, оркестр) на прикладі партитури концерту «Симфонічна майстерня». Твори для майстер-класу відбираються на конкурсній основі.

Твором концерту має бути оригінальний твір, оркестровка або перекладення для симфонічного оркестру, в тому числі української народної пісні, з узгодженням всіх авторських прав.

Організатори концерту «Симфонічна майстерня» - ГО «ІмпрезаТерра»; оргкомітет фестивалю «Музичні Імпрези України»; Черкаська обласна філармонія.

Читайте також: МКІП включило Одеську філармонію у програму "Велике будівництво"

Виконавці: академічний симфонічний оркестр Черкаської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Олександра Дяченка.

Документи подаються до 20 березня 2021 року до 23.00.

Детальна інформація – на сайті МКІП та офіційному сайті фестивалю «Музичні Імпрези України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-