У США знімуть фільм за мотивами ігор SimСity та The Sims - ЗМІ

У США знімуть фільм за мотивами ігор SimСity та The Sims - ЗМІ

Укрінформ
Каліфорнійська кінокомпанія Legendary Pictures готує кіноадаптації популярних комп’ютерних ігор SimСity та The Sims.

Про це повідомляє портал GWW.

«GWW отримала інформацію про те, що фільм "SimСity" зараз активно розробляється на Legendary Pictures», - йдеться у повідомленні.

В описанні до стрічки зазначається, що це буде «комедійна версія фільму-катастрофи в дусі фільмів Роланда Еммеріха у світі SIMCITY». Сценаристом проєкту виступив Майк Розілліо.

Наразі не оголошено ім’я режисера чи акторський склад.

Крім того, з’явилася інформація про старт роботи над екранізацію The Sims. Однак інші деталі не повідомляються. Одним із варіантів екранізації розглядають те, що персонажів будуть показувати з двох сторін: у грі та в житті.

Як відомо, The Sims — відеогра 2000 року жанру симулятору життя, а також перша гра серії Sims. Розроблена студією Maxis, видана компанією Electronic Arts.

Всього для гри вийшло 7 доповнень. Станом на лютий 2005-го року гра продалася численністю 16 мільйонів копій по всьому світі, що зробило її найприбутковішою грою на PC в історії індустрії відеоігор на той час.

Читайте також: Фільми з балконів: у Мадриді з'явилися мобільні кінотеатри

SimCity - серія комп'ютерних ігор в жанрі симулятора будівництва міста, розроблена Уїллом Райтом і компанією Maxis. Одна з найуспішніших франшиз в історії компанії Maxis, поступається лише серії The Sims. Розквіт серій припав на 90-і роки. Головною метою гравця є створення і розвиток віртуального міста, розвиток промислових і комерційних секторів, підвищення рівня життя, боротьба з хворобами і злочинністю, створення рекреаційних зон, боротьба з заторами, стихіями, кризами тощо. Гра теоретично не має кінця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-