Харчишин розповів про свої коронавірусні

Харчишин розповів про свої коронавірусні "пригоди"

Укрінформ
Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин після поїздки до Італії відчув симптоми коронавірусу.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Я один з тих, хто опинився у групі ризику, повернувшись з Італії в період спалаху епідемії і згодом відчув усі симптоми вірусу, описаного в анамнезах Covid-19", - написав музикант.

Він розповів, що мав такі симптоми, як сухий кашель, задишка, температура, високий тиск, контакти з потенційно зараженими в італійській лікарні, а також відвідував аеропорти у Мілані, Римі, Турині, Празі та здійснив подорож за кермом з Ломбардії до Лігурії з зупинками у людних місцях.

У страховій компанії йому рекомендували звернутися до "швидкої". Однак артиста, який перебував у передмісті Києва, направили не до найближчої лікарні, а у Білу Церкву, що за 100 кілометрів. Проте в тамтешній лікарні з'ясувалося, що тестів на коронавірус тут, у призначеному Київською ОДА центрі боротьби з Covid-19, немає, - вони в Ірпені, звідки й "швидка".

"Тест таки зробили у неділю (потрапив у п’ятницю) у спецлабораторії Києва, що показав негативний результат, але за рентгеном у мене виявили односторонню пневмонію", - зазначив Харчишин.

Він додав, що нині перебуває у приватній клініці.

Читайте також: У актора з “Гри престолів” виявили коронавірус

Як повідомляв Укрінформ, наразі в Україні 7 підтверджених випадків інфікування Covid-19, з них один летальний – на Житомирщині. У Чернівцях також померла жінка, в якої підозрювали коронавірус, але факт захворювання не підтверджено.

Уряд вирішив запровадити в Чернівецькій та Житомирській областях, де зафіксовані випадки коронавірусу, режим надзвичайної ситуації з 17 березня 2020 року.

Станом на 17 березня у світі зафіксовано понад 187 тисяч інфікованих Covid-19 осіб, з них одужали понад 80 тисяч осіб, померли – 7478.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-