Одеський кінофестиваль оголосив прийом заявок на волонтерство

Одеський кінофестиваль оголосив прийом заявок на волонтерство

Укрінформ
11-ий Одеський міжнародний кінофестиваль, який відбудеться 10 - 18 липня 2020 року, приймає заявки на волонтерство.

Про це повідомляє пресслужба кінофестивалю.

“Якщо ви хочете стати частиною найяскравішої кіноподії цього літа — 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю, першими побачити новинки світового та українського кінематографа, зустрітися із зірковими гостями, а найголовніше - отримати крутий організаційний досвід, поспішайте подати заявку на волонтерство до 24 травня 2020 року”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, за 10 років проведення ОМКФ до його волонтерської родини приєдналися понад тисяча осіб, багато з яких уже стали частиною професійної команди кінофестивалю. В організації ювілейного, 10-го фестивалю торік допомагали 300 волонтерів, серед яких, крім українців, були також представники Марокко та США. Цього року є можливість стати частиною волонтерської команди одного з найбільших кінофестивалів Східної Європи.

Читайте також: Українська режисерка здобула нагороду кінофестивалю Sundance

Що потрібно знати про роботу волонтера: володіння іноземними мовами (зокрема англійською); мати можливість перебування в Одесі в період з 20 червня до 19 липня 2020 року для участі в освітніх тренінгах і безпосередньо в роботі фестивалю; робочий день волонтера триває не більше 5-ти годин.

Окрім заявки на сайті Одеського міжнародного кінофестивалю, кожен претендент має пройти індивідуальну співбесіду.

Подати заявку можна тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-