Спортивна драма “Пульс”: вийшов другий офіційний трейлер

Спортивна драма “Пульс”: вийшов другий офіційний трейлер

Укрінформ
Команда фільму “Пульс” презентувала другий офіційний трейлер української повнометражної спортивної драми “Пульс”, яка виходить на широкі екрани 19 березня.

Як повідомили творці стрічки у Facebook, у другому трейлері - спорт, кохання, урбаністичні пейзажі, драйв та драма під хіт Alyona Alyona.

“Цей трейлер – квінтесенція величезної праці команди фільму. Ми показали головну суть історії, але водночас зберегли деяку інтригу. Зараз, коли я переглядаю фінальну версію, то відчуваю якісь неймовірні, просто фантастичні емоції. Бо в цьому відео – два роки життя людей, що старанно працювали над фільмом, щоб розповісти цю історію”, – коментує режисер фільму Сергій Чеботаренко.

Як зазначається, “Пульс" – біографічна спортивна драма, заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Зйомки фільму було завершено на початку осені.

Фільм — про юну українську легкоатлетку Оксану, яка живе в маленькому містечку і має велику мрію потрапити на Олімпіаду. Її спортивна кар’єра тільки починається, але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, а й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися і прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Виробник стрічки - компанія KINOROB за підтримки Міністерства культури України.

Читайте також: Комедію “Наші котики” показали пораненим бійцям

Дистриб’ютори - MMD UA та FILM.UA Distribution.

Режисер - Сергій Чеботаренко. Продюсер - Єгор Олесов. Оператор - Юрій Король. Автори сценарію - Ярослав Войцешек, Максим Черниш. Художник-постановник - Марія Островська. Композитор - Євген Філатов.

У ролях: Наталія Бабенко, Станіслав Боклан, Вікторія Левченко, Наталія Доля, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Ясіновський, Максим Самчик, Сергій Лузановський, Дар’я Баріхашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-