Виставку Івана Марчука у Києві продовжили до 12 січня

Виставку Івана Марчука у Києві продовжили до 12 січня

Відео
Укрінформ
Мистецький простір ARTAREA, що у Києві, продовжив проєкт “Секрети геніальності: 100 невідомих творів Івана Марчука” до 12 січня.

Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook.

“У рамках проєкту “Секрети геніальності” представлені понад 100 невідомих творів Івана Марчука. Живопис, графіка та пластика. Вперше в історії, наша digital галерея “оживляє” полотна митця у форматі відеоарту. Кількість відвідувачів проєкту ARTAREA сягає рекордних чисел. Багато зацікавлених гостей з інших міст та країн запитують про можливе продовження виставки. Саме тому ми вирішили продовжити експозицію до 12 січня”, - ідеться в повідомленні.

На виставку запрошує й сам Іван Марчук в оприлюдненому на сторінці відео.

“Працює моя виставка, куди хлинув народ, наче я розбудив вулик. Відео, яке створено на базі моїх картин, - це щось неймовірне! Виставка буде ще працювати в січні. До зустрічі в ARTAREA”, - зазначає художник.

Читайте також: Музей сучасного мистецтва з картинами Марчука відкриють за кілька років — МКМС

Мистецький простір ARTAREA, що на вул. Софіївській, 11-15, відкритий з середи по неділю - з 11:00 до 20:00.

Як повідомляв Укрінформ, виставку більше 100 полотен Івана Марчука, які раніше не експонувалися, та першу digital-інсталяцію за мотивами його робіт, було відкрито 18 жовтня 2019 року. Іван Марчук – один із найвидатніших сучасних українських митців, народний художник України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член Золотої гільдії Римської академії сучасного мистецтва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-