Завершили зйомки фільму про Одесу

Завершили зйомки фільму про Одесу

Укрінформ
Компанія “Сучасне українське кіно” представила Державному агентству України з питань кіно завершений виробництвом повнометражний документальний фільм “Перлина Абсурду!”.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Це фільм-подорож до Одеси – європейського міста на узбережжі Чорного моря, яке живе у пострадянській реальності. Історія розказана від першої особи - Олександри Чупріної – про місто міфів, абсурду та сімейного коріння режисерки, зв’язок з яким було втрачено 1917 року. З того часу все перебуває за завісою вимушеного мовчання. Сьогодні старовинні будинки – це єдиний зв’язок із попередніми поколіннями, але і цей зв’язок під загрозою. Архітектурні пам’ятки перетворюються на торговельні центри, старовинне місто зникає”, - ідеться в пресрелізі.

Читайте також: За книгою братів Капранових знімуть серіал про історію України

Кінопроєкт фільму “Перлина Абсурду” став одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно та отримав 1 млн 566 тис. 955 грн. державної фінансової підтримки (100% загальної вартості виробництва фільму). Режисером та автором сценарію є Олександра Чупріна. Продюсує картину Ельміра Асадова.

Реліз фільму в Україні планується після фестивальної історії стрічки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-