Володарка титулу Mediterranean Globe-2019 представить Україну на конкурсі краси в Китаї

Володарка титулу Mediterranean Globe-2019 представить Україну на конкурсі краси в Китаї

Фото
Укрінформ
На Міжнародному конкурсі краси "MRS.GLOBE-2019" Україну представить володарка титулу Mediterranean Globe - 2019 Сніжана Шептицька.

Про це Шептицька повідомила на пресконференції в Укрінформі.

"Підтримка для мене зараз дуже важлива. Насправді я трішки стресую та нервуюсь за цей конкурс. Всі пишуть якісь легенди про Китай, і ти там знаходишся дійсно на відстані. Але відчуття того, що тут в Україні є команда, що тут є підтримка, це насправді дуже важливо. Я розраховую на перемогу, в будь-якому випадку участь це вже перемога. Це буде грандіозне шоу, буде багато країн, багато учасниць. Всі дуже сильні. І я буду прикладати надзвичайно багато зусиль задля перемоги", - сказала Шептицька.

Читайте також: Дар’я Чепкова представить Україну на конкурсі Miss Top of the world plussize

Конкурс розпочнеться 29 листопада, і буде тривати до 7 грудня. Фінал конкурсу буде в Китаї.

Співачка Камалія зазначила, що участь в конкурсах краси це завжди морально та психологічно не просто.

Українку можна підтримати, проголосувавши за неї за посиланням. Переможниця народного голосування отримає особливу відзнаку у фіналі, корону і титул в Китаї і зможе представляти Україну на міжнародному рівні у США у 2020 році та поїхати на конкурс MRS. GLOBE CLASSIС, адже країнами проведення конкурсу також є Білорусія, Греція, Латвія, Литва, Бразилія, Мексика, Росія, Сполучені Штати Америки, Китай, інші держави.

З 29 листопада по 7 грудня у Китаї пройде Міжнародний конкурс "MRS.GLOBE-2019".

З початку 1996 року конкурс "MRS.GLOBE-2019" набув популярності у всьому світі, він відноситься до одного з найбільш відомих, видовищних свят краси, благодійності, культури, в якому беруть участь жінки, які реалізували себе і у бізнес сферах, і є щасливими матерями та шанують сімейні традиції.

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-