Найбільша канадська провінція заборонила мобільні телефони у школах

Найбільша канадська провінція заборонила мобільні телефони у школах

Укрінформ
Школярам найбільшої за населенням канадської провінції Онтаріо заборонили користуватися мобільними телефонами в навчальних закладах.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, рішення було ухвалено ще в серпні, але набуло чинності тільки зараз - цей термін дали школам на його впровадження.

“У школі учні повинні концентруватися на навчанні, а не на соціальних мережах. Тому ми забороняємо використання телефонів та інших особистих мобільних пристроїв у класних кімнатах, водночас забезпечуючи доступність технологій для допомоги учням у досягненні успіху в цифровій економіці”, - зазначив Стівен Лече, міністр освіти провінції Онтаріо.

Заборона не поширюється на використання мобільних пристроїв для медичних цілей, для підтримки навчання дітей зі спеціальними потребами, а також при виконанні навчальних завдань за вказівкою вчителя.

Читайте також: У Кіото туристам заборонили фотографувати на приватних доріжках

Запровадження заборони на використання мобільних телефонів у школах було однією з передвиборних обіцянок Прогресивної консервативної партії Онтаріо, яка прийшла до влади у провінції торік. Деякі освітні заклади ще раніше вдалися до таких обмежень, але рішення провінційного уряду робить їх обов’язковим для всіх шкіл Онтаріо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-