"Через Ла-Манш" в шифоні й кашемірі

Укрінформ
Дизайнерка Олена Голець презентувала нову колекцію

Затяті модники вже давно похапцем зібрали собі осінньо-зимовий гардероб по заморських бутіках, а от ті, хто обирає для себе одяг українських дизайнерів, дочекалися виходу нової колекції дизайнерки Олени Голець і тепер неквапливо створюють свій лук для холодної пори року.

Нова колекція осінь-зима 2019-2020 бренду «Dolcedonna» має назву "Через Ла-Манш" і поєднує в собі сучасну класику витонченого французького стилю та зручний кежуал бунтарського британського.

Всього в лабораторії бренду створили 118 моделей, які підходять жінкам з різними типами фігур.

Для речей із нової колекції Голець використала ефект trompe l'oeil – оптичні ілюзії з принтами на тканині. Він є і в легких сукнях з шовкового шифону з макрозображенням хутра в сірих тонах. А також в моделях бомбера і подовженого тренча із неопрену з віскозою - принт у вигляді вовняної тканини в клітку.

Важливий момент - декоративні елементи на одязі від'єднуються – що є дуже практичним з огляду на можливість носити річ з різних нагод: більш урочистих і casual. Наприклад, пір'я в строгій чорній сукні або ж манжети зі стразами на пуховій куртці, які легко від'єднати.

У цьому сезоні в колекції Dolcedonna багато креативних моделей верхнього одягу: наприклад, пуховий дафлкот або ж пухова куртка з розрізами на рукавах, завдяки яким модель перетворюється в пончо і стає дуже зручно водити машину.

Є також оверсайз-шуби зі штучного хутра, так званого «баранчика» в гірчичному або бірюзовому кольорах, які навіюють думки про свінгуючі 60-ті.

У своїх колекціях Олена Голець використовує італійські тканини, з якими працюють головні світові бренди. Для колекції осінь-зима 2019/20 дизайнерка використала особливі тканини: шовк твіл, шерсть альпака, кашемір, зібелінно, які відрізняються надзвичайною м'якістю і ультралегкістю.

Любов Базів. Київ

Фото Поліна Подобєдова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-