Українська співачка спродюсує кінокомедію

Українська співачка спродюсує кінокомедію

Укрінформ
Перший проєкт продюсерського дебюту співачки Олі Полякової - кінокомедія "Зірки за обміном" - став переможцем 11-го конкурсу кінопроєктів Держкіно в категорії "Ігрові повнометражні національні фільми для широкої аудиторії".

Таким чином, стрічка отримає додаткову фінансову підтримку від держави, повідомили Укрінформу у пресслужбі компанії Secret Service Entertainment Agency.

"Найочікуваніша кінокомедія "Зірки за обміном" вийде на широкий екран 2020 року й буде представлена Поляковою спільно з українською компанією, лауреатом численних міжнародних премій, KINOROB. Режисером картини стане Олексій Даруга", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає сама Оля Полякова, в кінопроєкті вона зіграє головну жіночу роль і вперше в житті виступить у ролі продюсера.

"Разом із компанією KINOROB ми запускаємо найбільшу очікувану кінокомедію 2020 року. І, звичайно ж, вона про шалене... ні, не кохання - ненависть. Моїм партнером буде мегапопулярний артист", - заінтригувала Полякова.

Читайте також: Держкіно оприлюднило переможців одинадцятого конкурсного відбору

Незважаючи на те, що сюжет майбутньої кінострічки поки що не розголошується, сценарій та ідея фільму отримали високу оцінку комісії під час пітчингу, на якому було представлено проєкт, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, акторський дебют Полякової відбувся в січні 2018 року в комедії "Свінгери", яка за підсумком прокату стала найбільш касовою україномовною комедією, а також у першому в Україні сіквелі "Свінгери-2", який став найкасовішим українським фільмом 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-