У Німеччині вбили зірку

У Німеччині вбили зірку "Україна має талант"

Укрінформ
У Німеччині знайшли тіло української артистки Алли Клішти, яка брала участь в шоу "Україна має талант" та аналогічних німецькій та румунській версіях програми.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Останки 33-річної Алли Клішти, яка народилася в Україні, але проживала в Німеччині, були знайдені у воді біля міста Руст в південно-західній Німеччині 18 травня", - йдеться у повідомленні.

Її тіло зі слідами насильницької смерті було виявлено у річці Рейн.

За словами детективів, встановлено, що Клішту було вбито до того, як її тіло скинули в річку. Водночас вони не повідомили, де і як, на їхню думку, вона померла.

Пошуки Клішти почалися після того, як наприкінці квітня вона не вийшла на роботу у парку розваг "Європа-Парк", де брала участь в одному з шоу.

Як зазначається, за підозрою у вбивстві артистки німецька поліція затримала її 30-річного знайомого, з яким вона раніше зустрічалася, проте ніяких звинувачень нікому поки не пред’явлено.

Читайте також: Вбивство “Сармата”: ГПУ оскаржить звільнення підозрюваного з-під арешту

Клішта стала відомою після участі у кількох талант-шоу, зокрема в "Україна має талант" у 2011 році. Вона також є рекордсменом України за кількістю одночасно розкручених обручів: танцівниця прокрутила 102 хулахупа, вага яких становила 20 кілограмів.

Кореспонденту Укрінформу в Генеральному консульстві України в Мюнхені повідомили, що з'ясовують ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-