Фестиваль «Діти просять миру» відбувся в Херсоні

Фестиваль «Діти просять миру» відбувся в Херсоні

Фото
Укрінформ
На фестиваль патріотичної творчості «Діти просять миру» до Херсона завітали делегації з Польщі та Грузії.

Про це повідомляє офіційний сайт Херсона.

«У Херсоні відбувся міжнародний фестиваль патріотичної творчості «Діти просять миру». До міста завітали делегації з Польщі та Грузії, а консули цих країн були почесними гостями заходу. Україну представляли колективи з Херсона, Одеси та Львова», - йдеться у повідомленні.

У Херсоні відбувся фестиваль «Діти просять миру» / Фото: city.kherson.ua

«Сьогодні діти різних країн співали про мир, ця тема є для них важливою», - зазначив аташе консульства Республіки Польща в Одесі Лукаш Вінни.

Консул-керівник консульства Грузії в Одесі Торніке Берекашвілі провів паралелі в історії наших двох країн і подякував Херсону за гостинність.

Читайте також: В Україні стартує "Чілдрен Кінофест": в основному конкурсі - сім фільмів

Міський голова Володимир Миколаєнко своєю чергою розповів про соціальний проект «Мій тато захищає Україну», який реалізовується в місті, і у межах якого група дітей з Грузії зараз перебуває в Херсоні. На його думку, фестиваль - це ще одне незабутнє враження про Україну, яке учасники повезуть додому.

«Юним гостям сподобався Херсон, наша річка Дніпро, дружня атмосфера фестивалю. Подібні заходи об’єднують дітей та зміцнюють дружбу між народами», - наголосив Миколаєнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-