«Ветеранський намет» став лідером продажів на Книжковому Арсеналі

«Ветеранський намет» став лідером продажів на Книжковому Арсеналі

Фото
Укрінформ
Понад чотири тисячі книжок авторства ветеранів, військових, волонтерів та внутрішньопереміщених осіб було продано у «Ветеранському наметі» на «Книжковому Арсеналі».

Про це у Facebook повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

"Унікальний простір «Ветеранський намет» міжнародного книжкового фестивалю «Книжковий Арсенал» став справжньою сенсацією та лідером продажів серед інших локацій фестивалю. Щодня кількість відвідувачів та покупців нараховувалась сотнями. Відомі артисти, політичні діячі, містяни та гості столиці купували книжки собі та в подарунок і рідко залишали намет лише з одним примірником в руках. Серед покупців чимало було представників бібліотек, які купували десятки книг про сучасну російсько-українську війну", - зазначається у повідомленні.

«Ветеранський намет» на «Книжковому Арсеналі» / Фото: Міністерство у справах ветеранів, Facebook

За словами міністра у справах ветеранів Ірини Фріз, на "Книжковому Арсеналі" було продано понад 4 тис. книг ветеранів, волонтерів та внутрішньопереміщених осіб. "Більш як 4 тисячі проданих книжок, захоплені відгуки відвідувачів фестивалю та задоволені ветерани-письменники - це все дає нам натхнення рухатись далі і організовувати «Ветеранський намет» і в інших містах на фестивалях, виставках-продажах, ярмарках", - запевнила вона.

Ініціатор облаштування тематичного простору та куратор «Ветеранського намету» автор двох книг Мартін Брест зазначив, що близько 70% відвідувачів намету та покупців – це люди, які взагалі не бачили війни і ніяк не пов’язані з військовими. Але вони все одно приходили, розпитували і, зрештою, купували літературу.

Читайте також: На Книжковому Арсеналі запрацював "ветеранський намет"

Упродовж п‘яти днів було проведено кількадесят автограф-сесій та кілька презентацій зовсім нових книжок, які вийшли напередодні фестивалю. Також в приміщенні Арсеналу відбулася дискусійна панель щодо значення ветеранської літератури для суспільства та, власне, для самих ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-