На фестиваль краси та моди у Вінниці приїдуть 19 дітей

На фестиваль краси та моди у Вінниці приїдуть 19 дітей

Укрінформ
На Вінниччині 1 червня відбудеться Всеукраїнський дитячий фестиваль краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019» – «Найкращі діти України 2019».

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«У День захисту дітей у Вінниці вчетверте відбудеться Всеукраїнський дитячий фестиваль краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019» – «Найкращі діти України». Благодійна місія проекту – збір коштів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Вінницької обласної дитячої лікарні», - йдеться у повідомлені.

Участь у конкурсній програмі фестивалю візьмуть 19 талановитих дітей з різних міст України. Вони продемонструють журі свої таланти, вміння триматися на сцені та дефілювати, а також артистичні здібності.

Випробування для учасників включає візитівку, талант і фінальний вихід. Перший вихід учасників – візитівка. Діти дефілюватимуть у вбранні нової дитячої колекції від дизайнерки Світлани Теренчук. Другий вихід, основний, адже діти продемонструють журі свої таланти. Третій, фінальний вихід, – у вечірніх сукнях. Оцінюватимуть учасників зіркові гості з Києва.

Читайте також: Оркестр, сальса та Дідьє Маруані: як святкуватимуть День Києва

Цьогоріч організатори запровадили додаткову, найвищу премію для переможців, - «Гран-прі». Її володарі отримають можливість безкоштовно відвідати «Діснейленд» у Парижі.

Окрім змагань, на учасників фестивалю чекають цікаве навчання та дозвілля, - для них проведуть цікаві майстер-класи, відеоуроки і фотосесії.

Фото: project680874.tilda.ws/1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-