Фільм

Фільм "Гуцулка Ксеня" відібрали до конкурсу кінофестивалю в Японії

Укрінформ
Фільм режисера Олени Дем'яненко «Гуцулка Ксеня» відібрано до конкурсної програми ігрових фільмів кінофестивалю Mt. Fuji - Atami Film Festival в Японії.

Про це повідомляє Держкіно у Facebook.

"Цього року на розгляд відбіркової комісії фестивалю надійшло більше 1200 фільмів. До програми ігрового кіно відібрано п’ять фільмів, серед яких – «Гуцулка Ксеня»", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головними партнерами фестивалю є кінотеатральна мережа країни, а також провідний телевізійний канал, що розширює можливості для подальшого представлення українського фільму на кіно- і телеринку Японії.

Фестиваль проходитиме з 28 червня по 1 липня 2019 року в курортному містечку Аматі, яке називають «японським Голлівудом», біля підніжжя знаменитої гори Фудзі.

Читайте також: Головний герой стрічки «Гуцулка Ксеня» - вихованець СУМ в Америці

Фільм «Гуцулка Ксеня» знято за мотивами однойменного твору Ярослава Барнича. Події кінострічки відбуваються у Карпатах у 1939 році. До Ворохти приїздить син родини емігрантів Яро (Максим Лозинський). Батько-мільйонер поставив йому умову успадкування грошей: хлопець має одружитися з українською дівчиною. Тож Яро вирушає на пошуки свого щастя. Він знайомиться з багатьма дівчатами, та по-справжньому полонити його серце змогла лише гуцулка на ім’я Ксеня (її зіграла Варвара Лущик).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-