У Києві нагородили кращих дебютантів дитячого Віденського балу

У Києві нагородили кращих дебютантів дитячого Віденського балу

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася урочиста церемонія нагородження преміями Vienna Ball Junior Award кращих дебютантів дитячого Віденського балу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Радію я з того, що однією з місій Віденських балів є благодійність. І тому ми третій рік поспіль вітаємо дебютантів Центру реабілітації дітей з інвалідністю. Ми робимо все для того, щоб вони були такими ж учасниками, як і інші дітки. І щоб благодійність дала їм теж допомогу, і зробила все для того, щоб вони почували себе дійсно членами нашого суспільства. Я хотів би, щоб сьогоднішня церемонія нагородження діточок стала традиційною, і була однією з невід'ємних рис дитячих Віденських балів", - сказав під час нагородження “артист ЮНЕСКО в ім'я миру” Герман Макаренко.

Урочиста церемонія нагородження преміями кращих дебютантів Дитячого віденського балу / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Він зазначив, що сьогодні нагороди отримали дійсно дуже талановиті діти.

Організаційний комітет Віденських балів започаткував спеціальну премію Vienna Ball Junior Award за найяскравішу розповідь про підготовку та сам бал, найяскравіший виступ на заході. Переможцями премії стали: "Кращий блог" - Аліна Бєлявцева, "Кращий соціальний ролик" - Соломія Адаменко (розповідає ролик про участь дитини з обмеженими можливостями у балу), "Краще фото" - Поліна Гончарова, "Кращий пост у соцмережах про віденський бал" - Нікіта Ковіка, "Краща хореографічна постановка" - дебютанти київських загальноосвітніх шкіл № 143 та № 89, які представили композиції на тему про Білосніжку та Аладіна.

Цього року учасниками дитячого Віденського балу стала рекордна кількість дебютантів - понад 200 дітей, серед яких вихованці Центру реабілітації дітей з інвалідністю, переможці різноманітних творчих конкурсів, спортсмени тощо.

Читайте також: Віденський бал-2019 зібрав 416 тисяч гривень на благодійність

За програмою благодійності під час Віденського балу було зібрано 416 тисяч гривень на потреби Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, 13-14 квітня у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся традиційний та дитячий Віденський бал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-