Арт-поїзд ГогольTrain вирушить з Києва у Маріуполь 26 квітня

Арт-поїзд ГогольTrain вирушить з Києва у Маріуполь 26 квітня

Укрінформ
Розмальований у стилі графіті арт-поїзд ГогольTrain вирушить увечері 26 квітня з Києва до Маріуполя на ГогольFest.

Про це розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Сьогодні о 19:03 з Центрального залізничного вокзалу до Маріуполя вирушить арт-поїзд ГогольTrain. По дорозі на ГогольFest учасники зроблять дві зупинки: в Дніпрі та у Волновасі", - йдеться у повідомленні.

За словами Кравцова, вагони для цього унікального поїзда розмальовували графіті-команди з усієї України дві доби.

«Від Укрзалізниці - поїзд, маршрут, команда супроводу та повна підтримка. Від команди ГогольFest — концепція, художники, макети та феєричні ідеї. Якщо зібрати все разом, то вийде ГогольTrain — перший в країні та й в усій Європі арт-поїзд. Крутий масштабний мистецький проект», — зазначив Кравцов.

За його словами, Укрзалізниця залишить розмальовані вагони без змін і після фестивалю вони курсуватимуть Україною. Отже, усі охочі зможуть їх побачити, а може, й подорожувати ними.

Читайте також: Укрзалізниця призначила на свята ще три додаткові поїзди з Києва

Поїзд ГогольTrain сформований з 10 вагонів, з них 3 купейні, 5 плацкартних і 2 вагони-ресторани. Всередині вагони також декоровані під концепцію фестивалю. Зокрема, в одному з вагонів-ресторанів облаштовано міні-сцену для виступу музичних гуртів, інший оформлений у ретро-стилі.

Як кажуть організатори фестивалю, поїзд перетвориться на творчий простір, де кожен із мандрівників знайде собі заняття до душі.

Фото: Гогольфест

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-