Названі переможці Всеукраїнського конкурсу “Стежками Каменяра”

Названі переможці Всеукраїнського конкурсу “Стежками Каменяра”

Список
Укрінформ
Журі Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу “Стежками Каменяра” визначило переможців.

Про це повідомляється на сайті Міжнародного фонду Івана Франка.

“Цьогоріч на конкурс надійшли понад дві тисячі робіт з усіх регіонів України. До розгляду журі було представлено 1756 робіт школярів віком від 6 до 16 років. Активнішими були школярі зі сходу України, найбільше робіт надійшло у номінації “Ілюстрації до творів І.Франка”, - йдеться у повідомленні.

Фото: frankoprize.com.ua

Як зазначається, 2019 року збільшено кількість призерів, і члени журі визначили по три призових місця у кожній із чотирьох номінацій та у кожній віковій категорії відповідно.

Читайте також: На Літературну премію ЄС номіновані троє молодих українських письменників

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 25 травня 2019 року в м.Києві біля пам’ятника Іванові Франку, під час дводенного фестивалю “Країна Франкіана”.

Організатори Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу “Стежками Каменяра” - Міжнародний фонд Івана Франка, Міністерство освіти і науки України, громадська організація “Львівське товариство” у м.Києві та Львівський національний університет ім. Івана Франка. Мета щорічного конкурсу - посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення творів у різних жанрах.

Повний список переможців розміщено на сайті Фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-